PREKLADAČ CZ - SK
     Akciový tovar

      Zásady ochrany osobných údajov - GDPR

      Informácie o spracúvaní osobných údajov

      Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon") je spoločnosť:

      PETEROS s.r.o. so sídlom Ružová 96/12, 063 03 Vranov nad Topľou, Slovenská republika, IČO: 48177466, DIČ:21200074748, IČ DPH: SK2120074748 zapísaná v OR.Okresný súd Prešov, vložka číslo 31539/P  (ďalej len „prevádzkovateľ"), ktorá spracúva osobné údaje za podmienok uvedených nižšie.
      e-mail: info@obchodpreteba.sk
      telefón: +421 940 818 505

      Pri spracúvaní rešpektujeme a dodržiavame všetky predpisy, ktoré sa ochrany vašich osobných údajov týkajú. Nižšie, v tomto dokumente nájdete všetky potrebné informácie o tom aké údaje získavame, ako ich používame, s kým ich zdieľame, ako môžete spracúvanie kontrolovať, o opatreniach, ktorými vaše údaje chránime a tiež o právach, ktoré v súvislosti so spracúvaním máte.

      V prípade, ak máte akékoľvek otázky k tomuto dokumentu alebo použitiu svojich osobných údajov alebo si chcete uplatniť vaše práva popísané v tomto dokumente, môžete nás kontaktovať e-mailom na adrese info@obchodpreteba.sk alebo písomne na adrese našej spoločnosti.

      Aké údaje zbierame

      Pri poskytovaní našich služieb získavame o vás nasledujúce údaje:

      Údaje pri nákupe

      Pri nákupe od vás požadujeme údaje potrebné na jeho vybavenie. Povinnými údajmi sú teda len tie, bez ktorých vám nákup nevieme zaslať a vašu objednávku vybaviť, ako vaše meno, e-mailová adresa, adresa na doručovanie, telefónne číslo a samotný predmet objednávky.

      V našom obchode nezadávate žiadne informácie, ktoré by sa priamo týkali práce s peniazmi na vašich účtoch. Všetky v súčasnosti ponúkané formy elektronického bankovníctva (platenia za tovar cez internet) sú realizované priamo na stránkach banky, ktorá nám poskytne jedine informáciu o úspešnosti, či neúspešnosti platby a vaše meno, prípadne číslo účtu (aby sme vedeli platbu identifikovať a v prípade potreby vrátiť).

      V žiadnom prípade sa nedozvieme žiadne ďalšie informácie, ako vaše prihlasovacie údaje alebo zostatok na vašom účte. 

      Údaje pri vytvorení konta

      V prípade, ak sa rozhodnete u nás vytvoriť používateľské konto, zbierame aj všetky údaje s tým súvisiace. Jediným povinným údajom je Vás prihlasovací e-mail, ktorý využívame na to, aby sme s vami vedeli komunikovať. Vyplnenie mena a priezviska je dobrovoľné. 

      Právnym základom spracúvania osobných údajov je článok 6 ods. 1 písm. b) Nariadenia GDPR. Spracúvanie osobných údajov spoločnosťou PETEROS s.r.o. je nevyhnutné na zabezpečenie registrácie v e-shope a prevádzky e-shopu.

      Osobné údaje sú spracúvané počas trvania registrácie v e-shope.

      Novinky a spotrebiteľské súťaže

      Ak nám k tomu udelíte súhlas uchovávame si vašu e-mailovú adresu aj za účelom zasielania informácii o produktoch, ktoré vás zaujali, špeciálnych ponukách a novinkách. Ak nás kontaktujete alebo sa zúčastníte prieskumu, alebo spotrebiteľskej súťaže, uchovávame si údaje ako vaše meno, kontaktné údaje či správu alebo informáciu, ktorú ste nám doručili alebo oznámili.

      Spoločnosť PETEROS s.r.o. , spracúva na účely realizácie súťaží prostredníctvom Facebooku nasledovné osobné údaje: údaje uvedené v profile súťažiaceho a v prípade víťaza aj jeho meno, priezvisko, telefónne číslo, adresu a fotografiu s výhrou.

      Právnym základom spracúvania osobných údajov je článok 6 ods. 1 písm. b) Nariadenia GDPR. Spracúvanie osobných údajov spoločnosťou PETEROS s.r.o. je nevyhnutné na účely realizácie súťaže v súlade s jej podmienkami.

      Príjemcom osobných údajov víťaza v rozsahu fotografie a prípadne aj označenia menom a priezviskom je spoločnosť Facebook Ireland Ltd., so sídlom 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Írska republika ako prevádzkovateľ, pričom táto spoločnosť bude osobné údaje spracúvať v súlade so svojou Politikou ochrany osobných údajov (https://www.facebook.com/policy.php)

      Údaje získané pri využívaní našich služieb

      Keď využívate naše služby, získavame aj údaje o tom, ako ich využívate. Sú to informácie týkajúce sa vašich interakcií s našimi službami, ako napríklad kedy pristupujete na naše stránky, čo na nich vyhľadávate, kedy si vytvoríte konto a kedy sa do konta prihlasujete.

      Takisto tiež uchovávame vaše recenzie, komentáre na našej stránke, či údaje o vašich vybavených objednávkach.

      Získavame tiež údaje o zariadeniach a počítačoch, ktoré využívate na pristupovanie k našim službám, vrátane IP adries, nastavení prehliadačov, informácií o operačných systémoch, prípadne informácie o vašom mobilnom zariadení, informáciu, z ktorej internetovej stránky k nám pristúpite, stránky, ktoré navštívite, a informácie z cookies a podobných nástrojov.

      Ako a na aký účel údaje používame

      Údaje, ktoré sme o vás získali, využívame na nasledovné účely:

      Poskytovanie našich služieb

      Na základe údajov, ktoré od vás získavame, vám vieme dodať naše produkty a služby v súlade s našimi Obchodnými podmienkami. Údaje, ktoré od vás získame pri vytváraní objednávky, používame na jej vybavenie. Tieto údaje taktiež potrebujeme do nášho účtovného a fakturačného systému.

      Komunikácia s vami

      Vaše kontaktné údaje používame na zaslanie našich oznámení súvisiacich s vybavovaním objednávok a poskytovaním služieb. Tiež vaše kontaktné údaje ako aj údaje o vašich nákupoch spracúvame v prípade, že reklamujete dodaný tovar.

      Posielame vám tiež na e-mail komerčné marketingové informácie o novinkách, na čo máme ako prevádzkovateľ oprávnený záujem, keďže zasielané informácie sa týkajú obdobných produktov prevádzkovateľa, aké už boli platiacemu zákazníkovi dodané a našim záujmom je dodať vám ako platiacemu zákazníkovi čo najvyššiu hodnotu za vaše peniaze. Zasielanie týchto emailov viete ľahko zrušiť tým, že v doručenom e-maile kliknete na možnosť „Odhlásiť sa“ z odberu.

      Zlepšenie a personalizácia našich služieb a marketing

      Údaje, ktoré uchovávame, používame aj na zlepšenie a personalizáciu našich služieb, ako aj na marketing. Napríklad údaje o vašej nákupnej histórii a produktoch, ktoré ste u nás kúpili, využívame na to, aby sme vám vedeli odporučiť iné produkty, ktoré by vás mohli zaujímať, a aby sme vám na našej stránke zobrazovali obsah, ktorý je tým pre vás relevantný.

      Informácie o návštevách a pohybe na našej stránke a jej jednotlivých sekciách a zobrazených produktoch využívame aj pre účely reklamy a marketingu, na našej, ako aj na iných internetových stránkach. Tieto informácie tiež využívame na analytické účely, aby sme rozumeli, ako ľudia používajú našu internetovú stránku, a aby sme ju vedeli spraviť intuitívnejšou a užívateľsky príjemnejšou.

      Bezpečnosť a ochrana práv

      Vaše údaje používame tiež na zaistenie bezpečnosti poskytovaných služieb, aby sme reagovali na nároky, ktoré boli voči nám uplatnené, pri konaniach pred štátnymi a inými orgánmi, ktoré kontrolujú našu činnosť, a aby sme vymáhali nároky, ktoré nám vznikli.

      Cookies

      Naše stránky používajú tzv. cookies, aby naša ponuka bola pre vás relevantná, zaujímavá a používateľsky príjemná. Cookies sú malé textové súbory, ktoré sú uložené vo vašom počítači, smartfóne či inom zariadení a ktoré sa používajú vo vašom prehliadači. Viac informácií o súboroch cookies môžete nájsť tu. Súbory cookies využívame napr. na:

      • správnu funkčnosť košíka tak, aby ste čo najjednoduchšie dokončili svoju objednávku
      • zapamätanie vašich prihlasovacích údajov, takže ich nemusíte opakovane zadávať
      • čo najlepšie prispôsobenie našich stránok vašim požiadavkám vďaka sledovaniu návštevnosti, vášho pohybu po stránkach a využitých funkciách
      • zistenie informácií o prezeraní reklám, aby sme vám nezobrazovali reklamu na tovar, o ktorý nemáte záujem

      Niektoré súbory cookie môžu zhromažďovať informácie, ktoré sú následne využité tretími stranami a ktoré napr. priamo podporujú naše reklamné aktivity (tzv. „cookie tretích strán“). Napríklad informácie o kupovaných produktoch na našich stránkach môžu byť zobrazené reklamnou agentúrou v rámci zobrazenia a prispôsobenia internetových reklamných bannerov na vami zobrazovaných webových stránkach. Podľa týchto údajov vás však nemožno identifikovať.

      Využitie súborov Cookies

      Súbory cookie používané na našich stránkach možno rozdeliť na dva základné typy. Krátkodobé, tzv. „session cookie“, sú zmazané ihneď, len čo ukončíte návštevu našich stránok. Dlhodobé, tzv. „persistent cookie“, zostávajú uložené vo vašom zariadení omnoho dlhšie alebo kým ich ručne neodstránite (čas ponechania súborov cookie vo vašom zariadení závisí od nastavenia samotnej cookie a nastavenia vášho prehliadača).

      Cookie možno tiež rozdeliť podľa ich funkčnosti na:

      • analytické, ktoré nám pomáhajú zvýšiť používateľské pohodlie nášho webu tým, že pochopíme, ako ho používatelia používajú
      • konverzné, ktoré nám umožňujú analyzovať výkon rôznych predajných kanálov
      • trackingové (sledovacie), ktoré v kombinácii s konverznými pomáhajú analyzovať výkon rôznych predajných kanálov
      • remarketingové, ktoré používame na personalizáciu obsahu reklám a ich správne zacielenie
      • esenciálne, ktoré sú dôležité pre základnú funkčnosť webu

      Odmietnutie súborov Cookies

      Nastavenie použitia súborov cookies je súčasťou vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookies vo východiskovom nastavení automaticky prijíma. Súbory cookies možno pomocou vášho webového prehliadača odmietnuť alebo obmedziť ich na vami vybrané typy.

      Informácie o prehliadačoch a o spôsobe nastavenia predvolieb pre súbory cookie môžete nájsť na nasledujúcich webových stránkach alebo v ďalšej dokumentácii internetových prehliadačov

      • Chrome
      • Firefox
      • Internet Explorer
      • Android
      • Zapnutím súborov cookie si uľahčíte prehliadanie webu. Súbory cookie sú vytvárané webovými stránkami, ktoré ste navštívili, a sú v nich napríklad uložené informácie o vašom profile alebo o jazykových preferenciách.
      • Návod na zapnutie súborov cookie vo vašom internetovom prehliadači

         

        Aktivácia pre prehliadač Chrome:

      • V paneli s nástrojmi vyberte položky Viac > Nastavenia,
      • V spodnej časti stránky vyberte položku Rozšírené,
      • V časti Ochrana súkromia a zabezpečenie vyberte položku Nastavenia obsahu,
      • Vyberte položku Súbory cookie,
      • Zapnite možnosť Povoliť webom ukladať a čítať údaje súborov cookie,
      •  

        Aktivácia pre prehliadač Internet Explorer:

      • V pravom hornom rohu prehliadača zvoľte ikonu ozubeného kolesa Nástroje,
      • Vyberte možnosť Možnosti internetu,
      • Zvoľte kartu Osobné údaje,
      • Posunom bežca nastavte úroveň Stredná.
      • Potvrďte stlačením tlačidla
      •  

        Aktivácia pre prehliadač Mozilla Firefox:

      • V paneli s nástrojmi zvoľte ikonu Otvorí ponuku a zvoľte Možnosti,
      • V menu na ľavej strane vyberte položku Súkromie,
      • V časti História vyberte pre položku Uchovávanie histórie voľbu Použiť vlastné nastavenia,
      • Zapnite možnosť Povoliť serverom nastavovať cookies.
      •  

        Aktivácia pre prehliadač Edge:

      • V pravom hornom rohu prehliadača kliknite na ikonu troch bodiek,
      • Vyberte položku Nastavenia,
      • Kliknite na Zobraziť upresňujúce nastavenia,
      • V menu Súbory cookie zvoľte možnosť Neblokovať súbory cookie.
      •  

        Aktivácia pre prehliadač Opera:

      • Zvoľte voľbu Možnosti > Nastavenia > Rozšírené voľby > Cookies,
      • Vyberte možnosť Prijímať cookies.
      •  

        Aktivácia pre prehliadač Safari:

      • Spustite prehliadač Safari,
      • Otvorte položku Nastavenia ,
      • Zvoľte položky SúkromieCookies a dáta webstránok > Vždy povoliť.
      •  

        Aktivácia pre prehliadač Safari (mobilný):

      • Na telefóne zvoľte položku Nastavenia ,
      • Pokračujte zvolením položiekSafari > Blokovať súbory cookie > Vždy povoliť,
      • Počkajte pár minút a otvorte aplikáciu.

      Účinný nástroj na správu súborov cookie je tiež k dispozícii na stránkach http://www.youronlinechoices.com/sk/

       Na všetky vyššie uvedené účely využívame aj cookies a podobné nástroje. Cookies sú textové súbory, ktoré uloží váš internetový prehliadač na váš disk v počítači. Ak si neprajete cookies ukladať, môžete ich deaktivovať vo vašom internetovom prehliadači vzhľadom na skutočnosť, že ide o váš osobný údaj. Bližšie informácie o podmienkach ich využívania nájdete v sekcii Cookies.

      Právne základy

      1. Plnenie zmluvy – v prípade objednania tovaru a zriadenia užívateľského konta, ale aj v prípade vašej účasti v spotrebiteľskej súťaži.

      2. Súhlas – najmä v spojitosti so zasielaním komerčnej komunikácie o novinkách a aktuálnych ponukách, či pri iných formách marketingu. Každý udelený súhlas je dobrovoľný a môžete ho kedykoľvek odvolať, čo však nemá vplyv na zákonnosť spracúvania pred jeho odvolaním. Zasielanie komerčnej komunikácie o novinkách a aktuálnych ponukách môžete odhlásiť v každom doručenom e-maile a z databázy vás vyradíme.

      3. Plnenie našich zákonných povinností – pri uchovaní údajov o vás a vašej objednávke v našom účtovníctve alebo pri sprístupnení údajov štátnym a iným orgánom, ktoré vykonávajú dohľad nad našou činnosťou alebo ktoré riešia spory, či vykonávanie rozhodnutí.

      4. Náš oprávnený záujem – pri zlepšovaní a personalizácii našich služieb, niektorých marketingových činnostiach, či v súvislosti s bezpečnosťou a ochranou práv, tak ako sme uviedli vyššie. V týchto prípadoch vždy starostlivo zvažujeme, či spracúvanie nebude predstavovať neprimeraný zásah do vašich práv.

      Komu údaje sprístupňujeme

      Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou situácii opísaných nižšie:

      Ak to od nás požadujete

      Osobné údaje zverejňujeme alebo sprístupňujeme, pokiaľ to od nás požadujete. Zverejnenie uskutočňujeme v prípadoch, keď využijete komunitné funkcie našej internetovej stránky a zverejníte Vašu recenziu k produktu alebo Váš komentár. Sprístupnenie údajov tretím stranám uskutočňujeme v prípade doručovateľskej služby alebo služby sprostredkuvajúcej platby, ktorú ste si pri objednávke zvolili. Momentálne spolupracujeme s nasledujúcimi spoločnosťami:

      • ecard.vub , poskytovateľ platobnej brány VUB a sonet.cz v prípade online platby
         
      • GLS General Logistics Systems Slovakia s.r.o., Budča 1039, 962 33 Budča, Slovenská Republika IČO 36624942, DIČ 2021797140, IČ DPH SK2021797140

      V prípade externého spracúvania

      Vaše osobné údaje majú k dispozícii niektorí naši dodávatelia, ktorí ich spracúvajú pre nás, na základe našich pokynov a v súlade s týmto dokumentom. Pri tom dodržiavajú všetky potrebné bezpečnostné, technické a organizačné opatrenia, aby vašim osobným údajom poskytli požadovanú ochranu. Sú to hlavne:

      • spoločnosti zabezpečujúce webhostingové služby
      • spoločnosti zabezpečujúce učtovnú agendu
      • marketingové spoločnosti
      • tretie strany vykonávajúce prieskumy medzi zákazníkmi
      • orgány finančnej správy, daňoví poradcovia a audítori ako prevádzkovatelia alebo sprostredkovatelia, ak je to nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti spoločnosti PETEROS s.r.o.
      • servisní partneri, dodávatelia, poisťovne, externé právne zastúpenie, iné orgány v spotrebiteľskom konaní, prepravné spoločnosti v súvislosti s vybavovaním reklamácií a poistných udalostí ako prevádzkovatelia alebo sprostredkovatelia.

       Prenos do tretích krajín

      Vaše osobné údaje aktívne do tretích krajín mimo EÚ neprenášame. Niektorí partneri, s ktorými pri spracúvaní osobných údajov spolupracujeme, však takéto prenosy realizujú, a to konkrétne do USA. Osoby, ktorým v USA tieto údaje sprístupňujú, dodržiavajú podmienky US-EU Privacy Shield a tým poskytujú primeranú úroveň ochrany pre vaše osobné údaje.

      Ako vaše údaje chránime

      V súlade s požiadavkami platnej legislatívy vykonávame všetky potrebné bezpečnostné, technické a organizačné opatrenia, aby sme vaše osobné údaje chránili. Elektronické údaje sú uchovávané v chránenej databáze na serveri, ktorý je pre nás vyhradený. Databázu obsahujúcu osobné údaje chránime pred jej poškodením, zničením, stratou a zneužitím.

      Zdrojový súbor administračného rozhrania je šifrovaný. Poskytovateľom služby je: Websupport, s.r.o.,Karadžičova 12, 821 08 Bratislava IČO: 36 421 928, DIČ: 2021869234, DIČ: SK 2021869234, Spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I., Oddiel: Sro, Vložka č.: 63270/B

       Ako dlho údaje uchovávame

      Osobné údaje, sa u prevádzkovateľa uchovávajú na uvedené účely po dobu 10 rokov, ak osobitné predpisy (daňové, pracovnoprávne, archivácia, účtovnícke predpisy) neustanovujú inak alebo pokým svoj súhlas neodvoláte (za podmienky, že nie sme osobitným predpisom viazaní váš údaj ďalej archivovať). V časovom období od poskytnutia súhlasu do jeho odvolania je spracovanie vašich osobných údajov zákonné, aj keď ste svoj súhlas po jeho poskytnutí odvolali.

       Práva dotknutej osoby

      Z tohto, že spracúvame vaše osobné údaje, vám vyplývajú viaceré práva. V prípade, ak si uplatníte akékoľvek z nižšie uvedených práv, budeme vás o vybavení Vašej žiadosti informovať do 30 dní odo dňa jej doručenia k nám. Dotknutá osoba má právo podať návrh na začatie konania na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, ak sa domnieva, že je priamo dotknutá na svojich právach ustanovených Nariadením GDPR alebo príslušnými právnymi predpismi.

       Dotknutá osoba má voči prevádzkovateľovi právo

      (1) požadovať prístup k osobným údajom,

      (2) na opravu osobných údajov,

      (3) na vymazanie osobných údajov,

      (4) na obmedzenie spracúvania osobných údajov,

      (5) právo na prenosnosť osobných údajov a

      (6) právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov.

       

      Tieto práva si dotknutá osoba môže uplatniť kontaktovaním spoločnosti PETEROS s.r.o.

      a) písomne zaslaním listu na adresu sídla spoločnosti s uvedením mena a priezviska zodpovednej osoby pod názvom spoločnosti,

      b) elektronicky zaslaním e-mailu na vyššie uvedenú e-mailovú adresu alebo

      c) telefonicky na vyššie uvedenom čísle.

      Príslušným právnym predpisom je najmä Nariadenie GDPR, aplikovateľný zákon o ochrane osobných údajov v účinnom znení a ostatné aplikovateľné všeobecne záväzné právne predpisy.

       

      Prevádzkovateľom pri spracúvaní vašich osobných údajov je:

      PETEROS s.r.o. so sídlom Ružová 96/12, 063 03 Vranov nad Topľou, Slovenská republika, IČO: 48177466, DIČ:21200074748, IČ DPH: SK2120074748 zapísaná v OR.Okresný súd Prešov, vložka číslo 31539/P 

      V prípade, ak máte akékoľvek otázky k tomuto dokumentu alebo použitiu svojich osobných údajov alebo si chcete uplatniť vaše práva popísané v tomto dokumente, môžete nás kontaktovať e-mailom na adrese info@obchodpreteba.sk alebo písomne na adrese našej spoločnosti. Prípadne telefonicky na čísle: +421 940 818 505.

      Zásady ochrany osobných údajov platia od 25. mája 2018

      Newsletter – ochrana osobných údajov

      Prihlásením do newslettra návštevník webstránky súhlasí so spracovaním osobných údajov na
      marketingové účely.
      Odosielateľom a spracovateľom osobných údajov je PETEROS s.r.o., Ružová 96/12, Vranov nad Topľou
      093 03. IČO 48177466, DIČ 212 007 4748. Tel. 0940 818 505 (+421940818505) e-mail:
      info@obchodpreteba.sk.
      Odosielateľ pri spracovaní osobných údajov postupuje v zmysle Zákona č. 18/2018 o ochrane osobných
      údajov a spracúva iba osobné údaje nevyhnutné pre odoslanie newslettra.
      Odosielateľ spracúva bežné osobné údaje návštevníka. Osobné údaje návštevníka sú v informačnom
      systéme odosielateľa uchovávané do doby, kým sa návštevník neodhlási z odberu newslettra.
      Ak návštevník nesúhlasí so spracovaním údajov na marketingové účely, svoj nesúhlas môže návštevník
      kedykoľvek vyjadriť napríklad odoslaním správy na e-mailovú adresu odosielateľa so žiadosťou o
      odhlásenie z newslettra alebo kliknutím na link uvedený v e-mailovej správe.
      Osobné údaje využívané na marketingové účely nebudú poskytnuté tretím stranám, taktiež nebudú
      zverejnené.
      Osobné údaje môžu byť prenášané do tretích krajín – takouto krajinou sú Spojené štáty americké, ktorá
      zaručuje primeranú úroveň ochrany osobných údajov.
      Návštevník má právo a možnosť aktualizovať osobné údaje, napríklad e-mailom.
      Návštevník má právo získať od odosielateľa potvrdenie o tom, aké osobné údaje návštevníka sa
      spracúvajú v informačnom systéme odosielateľa. Návštevník má právo získať prístup k takýmto údajom
      a tiež informácie na aký účel sa spracúvajú, aké kategórie údajov sa spracúvajú, komu sa osobné údaje
      poskytujú, ako dlho sa osobné údaje uchovávajú, či existuje automatizované individuálne rozhodovanie
      vrátane profilovania.
      Prvé poskytnutie vyššie uvedených osobných údajov návštevníkovi je bezplatné. Opakované poskytnutie
      osobných údajov, o ktoré návštevník požiada, bude spoplatnené ako administratívny poplatok vo výške
      5€.
      Návštevník môže od odosielateľa požadovať opravu alebo doplnenie neúplných osobných údajov, ktoré
      sa týkajú návštevníka. Návštevník môže žiadať vymazanie jeho osobných údajov alebo obmedzenia
      spracovania týchto údajov. Návštevník môže aj namietať spracúvanie osobných údajov.
      Návštevník má právo, aby odosielateľ obmedzil spracúvanie jeho osobných údajov, ak návštevník
      namieta správnosť osobných údajov, a to počas obdobia umožňujúceho odosielateľovi overiť správnosť
      osobných údajov.
      Návštevník má právo získať osobné údaje, ktoré sa ho týkajú a ktoré poskytol odosielateľovi,
      v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte. Návštevník má právo preniesť tieto
      osobné údaje inému prevádzkovateľovi, ak je to technicky možné.
      Návštevník pri podozrení, že jeho osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú, môže podať Úradu na
      ochranu osobných údajov návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

       Kontakt
      PETEROS s.r.o
        Ružová 96/12
        093 03   Vranov nad Topľou
        tel.: +421 940 818 505
       

      QR code
       Odporučte nás
      • Podělte se o pozitivní zkušenost z naší spolupráce a doporučte nás Vašim známým a přátelům:
       Online status
       
      Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.