• Kontaktujte nás
    0940 818 505
    Po - Pia: 8:30 - 14:30
    obchodpreteba
    • Všetky produkty SATRAVšetky produkty SATRA
    • Všetky produkty ASTAVšetky produkty ASTA
    • Vitajte na našich stránkachVitajte na našich stránkach
    Opravná súprava tesnenia pre motory OHV 11 - 15 KM.

    Kľúčové vlastnosti:

    - vysokokvalitné tesnenia
    - vyrobené z prvotriednych materiálov

    Jeden z najobľúbenejších spaľovacích motorov radu GX. Nachádza sa takmer na každom stavenisku v najrôznejších zariadeniach. Opravná súprava sa skladá z tesnenia hlavy, bočného krytu motora, tesnenia (krytu ventilov) a tesnení karburátora a vzduchového filtra. Pri výmene poškodeného tesnenia hlavy sa oplatí zvážiť výmenu celej sady. Motor v motorovej jednotke je pevne uložený v ráme, na rozdiel napríklad od vibrátora. Oplatí sa využiť príležitosť a vymeniť všetky tesnenia. Pritom sa skontroluje stav ostatných komponentov motora. Určite sa tým predĺži životnosť zariadenia.

    Séria tesnení pre motory GX340, GX390 (Honda, Barracuda, Kraftwelle, Nupower a iné) používané v kompaktoroch, motorových čerpadlách, štiepkovačoch, generátoroch atď.

    (vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
     Zaručujeme Vám

    krátky popis banneru
     
    Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.